SNĚŽÍ...

Zase sněží. Už si ani nepamatuji na den bez sněhu...

... někdy nejde vidět ani na krok, jen bílá nicota všude kolem...


Tak to můžeme spustit

04.02.2013 09:08

Tak vás tady tedy vítám:)

Možná se ptáte, proč další stránky o tomto projektu. Nestačí snad prezentace na stránkách Patartu, nebo přímo ve skupině O sněhu na Facebooku? Odpověď je snadná: Nestačí! Prezentace není nikdy dost a čím víc lidí se o tomto sněhovém světě dozví, tím lépe.

A co vás tady čeká? V první řadě prvních 50 epizod ze série 100x O sněhu. Proč jen 50? Ze všech sil usiluji o to, aby byla tato "stovka" vydána knižně, tak kdyby to náhodou přece jen někde klaplo, tak ať vás čeká nějaké to překvapení. 

Po vydání fanzinu BubbleGun, který je plánován na první čtvrtletí roku 2013, kde najdete i horrorový speciál O sněhu Inverze, bude komiks k přečtení i zde a samozřejmě tady najdete i malou upoutávku na vznikající komiks Hledání Jara

V sekci Video budete nacházet krátká animovaná videa a doufejme, že se bude styl animace postupem času lepšit:) No, nechme se překvapit... A jako poslední návnadou je počítačová hra O sněhu, která pomalu vzniká pod rukama mého syna... Na tu si ale ještě nějakou dobu musíme počkat.

Tak to je pro začátek asi vše. Bavte se;)

pata